Tuesday, June 10, 2014

Rumah Terbalik

On the way ke Kota Kinabalu, kami singgah di Rumah Terbalik, aku tak sure exactly kat mana tapi lokasi Rumah Terbalik ni betul2 di laluan Kota Kinabalu-Kundasang... Kalau drive memang confirm akan jumpa...

Admission fee agak mahal just for this Rumah Terbalik, kami bayar RM10 per person. Untuk foreigners aku tak pasti berapa...

Kalau saja2 nak tengok, boleh lar singgah...







Kami jalan2 sekejap je sebab nak masuk Rumah Terbalik ni kena ikut turn dan kena ikut tourist guide. Dalam rumah tak boleh ambil gambar ye... Kt luar je

Lepas rumah terbalik kami terus ke KK, cari hotel, lunch dan pulangkan kereta... plus shopping mutiara and souvenir Sabah...

No comments:

Post a Comment